Πρέπει να γίνει αξιολόγηση δομών και ανθρώπινου δυναμικού στο δημόσιο τόνισε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο βουλευτής επισήμανε ότι οι παρανομούντες και λουφαδόροι πρέπει να τεθούν εκτός δημοσίου όχι μόνο για λόγους εξοικονόμησης δαπανών, αλλά ως κίνητρο για τους δημόσιους υπαλλήλους που κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Επισήμανε ότι ο έλληνας φορολογούμενος πληρώνει 35.000 ευρώ για την εκπαίδευση του κάθε αποφοίτου της σχολής δημόσιας διοίκησης.

Για το ΣΥΡΙΖΑ ανάφερε ότι «δεν γίνεται η αντιπολίτευση να εκφράζει μια μόνιμη μιζέρια». «Δηλαδή τι έπρεπε να πούμε για να είναι ευχαριστημένος ο ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε.

«Πρόκειται για μια εθνική υπόθεση και μια εθνική προσπάθεια.Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια συνάντηση με τον Ολάντ» πρόσθεσε για την επίσκεψη του γάλλου προέδρου στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Απόστολου Κακλαμάνη κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αναγνώρισε ότι υπάρχει ζήτημα με κάποιους υπουργούς που περιφρονούν το Κοινοβούλιο.

«Καταλαβαίνω τον φόρτο εργασίας αλλά πρέπει να είναι σεβαστός και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος. Είναι η ευκαιρία των βουλευτών να απευθυνθούν προσωπικά στους υπουργούς» σημείωσε.

 

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook