Ανακοινώθηκε και επισήμως η παρουσίαση του βιβλίου για την κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη την οποία είχε πρωτοπαρουσιάσει πανελλαδικά το Flashnews.gr (δείτε εδώ).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση \”το βιβλίο του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης με τίτλο : «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993», το οποίο έχει επιμεληθεί ο πρώην υπουργός Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, παρουσιάζεται τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Πρόκειται για μία έκδοση που επιχειρεί να καταγράψει το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1990-1993, «με την ελπίδα ότι η εμπειρία εκείνης της εποχής μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα σε αυτούς που έχουν σήμερα την ευθύνη να βγάλουν τον τόπο από την κρίση» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στον πρόλογο ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Θα μιλήσουν ο πρώην υπουργός Ιωάννης Παλαιοκρασάς, ο Νίκος Μαραντζίδης, αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο Γιώργος Παγουλάτος, καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομικής Ιστορίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκ μέρους του εκδοτικού οίκου Εστία ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Επίκουρος καθηγητής Σύγχρονης Πολιτικής Ιστορίας στο ΤΕΙ Καλαμάτας.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης.

Το «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 254 στον Ταύρο.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook