Καταπέλτης είναι το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τον νεαρό λιμενικό από το Ηράκλειο ο οποίος κατηγορείται ότι με το αυτοκίνητο της υπηρεσίας του, στο οποίο άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές, πήγε σε συγκέντρωση του κόμματος της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο τον περασμένο Νοέμβριο.

Την ΕΔΕ είχε διατάξει ο προηγούμενος λιμενάρχης Ηρακλείου Μανόλης Βαφείδης και είχε αναθέσει τη διενέργειά της σε αξιωματικό του λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και από τις καταθέσεις που ελήφθησαν και τα στοιχεία που συλλέχθηκαν προκύπτει ότι ο 34χρονος ο οποίος είναι συνοδός σκύλου για τον εντοπισμό ναρκωτικών χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό όχημα προκειμένου ιδιωτικά να πάει στην περιοχή και στην πολιτική εκδήλωση που γινόταν.

Στην ουσία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Ένορκη Διοικητική Εξέταση αποδίδει ευθύνες στον νεαρό λιμενικό και τα αρμόδια όργανα στα οποία εστάλη το πόρισμα της έρευνας θα αποφασίσουν για την ποινή που θα πρέπει να του επιβληθεί.
 

εφημερίδα Πατρίς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook