Σε ένα μικρό γαστρονομικό ταξίδι το οποίο αποτελεί μέρος έρευνας για τον γαστρονομικό τουρισμό μπορείτε να συμμετέχεται και εσείς κάνοντας μόνο ένα κλικ για να λάβετε μέρος σε μια ψηφοφορία στο διαδίκτυο στα πλαίσια του προγράμματος  «Κρήτη – Κύπρος: Γαστρονομικός Τουριστικός Προορισμός | ΓΕΥΣΙΣ ΤΟΥΡ».

Την έρευνα διεξάγει η ΚΕΔΡΟΣ Α.Ε. – μεταξύ 14.02.2013 – 01.3.2013 – με σκοπό την ανάδειξη του προφίλ των επισκεπτών της Κρήτης και της Κύπρου και ειδικότερα την ανάδειξη των αντιλήψεών τους για τον γαστρονομικό τουρισμό.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα βοηθήσουν πολλαπλά τις τουριστικές επιχειρήσεις στην Κρήτη και στην Κύπρο.

Για να συμμετέχετε στην έρευνα αρκεί να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο ανεξάρτητα με το αν έχετε επισκεφτεί την Κρήτη ή την Κύπρο.

Επίσης, εξίσου σημαντικό είναι να προωθήσετε το ερωτηματολόγιο σε γνωστούς και φίλους σας που πιθανώς θα ενδιαφέρονταν να συμμετέχουν στην έρευνα.

Μάλιστα η όσο το δυνατόν περαιτέρω προώθηση του θα συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη διεξαγωγή της έρευνας.

To ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και το σύνολο των δεδομένων θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για στατιστικούς λόγους τηρώντας όλους τους κανόνες επιστημονικής δεοντολογίας αναφορικά με την προστασία των στοιχείων.

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα πατήστε εδώ https://www.surveymonkey.com/s/GEYSISTOUR

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook