Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα στις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Μπούρμπου (αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς) και Μπανούση (έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του για τις τέσσερις κάρτες που έχει συμπληρώσει), θα πρέπει να προστεθεί και αυτή του Μανόλη Μονιάκη.

Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν συμπτώματα κατάγματος κόπωσης στην περιοχή κοντά στον προσαγωγό.

Στον Μονιάκη το ιατρικό τιμ συνέστησε ξεκούραση για κάποιες ημέρες και ταυτόχρονα να προπονείται συντηρητικά.

Αναφορικά με τον Λαμπρόπουλο, ο παίκτης πέρα από το κάταγμα στο μετακάρπιο και τα επτά ράμματα στο μέτωπο, υπέστη και ιογενή γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα να διακομιστεί χθες σε κλινική του Ηρακλείου με υψηλό πυρετό και φυσικά δεν προπονήθηκε σήμερα.

Τέλος ο Ζαχαράκης αποχώρησε λίγο μετά τη έναρξη της προπόνησης καθώς έχει προσβληθεί από ίωση και επίσης έχει πυρετό.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις τακτικής. Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το πρωί στις 11 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή που το μεσημέρι θα «πετάξει» για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook