Πρώην Υπουργοί, συνεργάτες τους, δημοσιογράφοι, αλλά και πρώην συνεργάτες του Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ως επι το πλείστον τα πρόσωπα εκείνα που θα εξετασθούν ως μάρτυρες για τη λίστα Λαγκάρντ όχι από την ίδια την προανακριτική επιτροπή αλλά από τις εισαγγελικές Αρχές!

Το leaks.gr αποκαλύπτει τον πλήρη κατάλογο ο οποίος συντάχθηκε από τα μέλη της επιτροπής με τους μάρτυρες οι οποίοι θα κληθούν να φωτίσουν τη διαδρομή που ακολούθησε η περιβόητη λίστα και ΚΥΡΙΩΣ να απαντήσουν στο ερώτημα για το ΠΟΙΟ ήταν το \”χέρι\” που την παραποίησε…

Στη χθεσινή συνεδρίαση ο κ. Μαρκογιαννάκης ανάγνωσε τη λίστα 17 ονόματα μαρτύρων τα οποία εμπεριέχονται στις καταστάσεις που έδωσαν τα κόμματα και θα λάβουν κλήτευση από τον Εισαγγελέα προκειμένου να εξεταστούν.

Το Leaks την εξασφάλισε και παρουσιάζει τον κατάλογο τον μαρτύρων. Πρόκειται για τους:

Μάκη Κουρή , Γεώργιο Τράγκα, Γεώργιο Δημητρομανωλάκη, Δημήτριο Παπαγγελόπουλο, Σπυρίδων Κλαδά, Φωκίων Γεωργακόπουλο, Χάρη Θεοχάρη, Δημήτρη Κανελλόπουλο, Παναγιώτη Σκουρλέτη, Νικόλαο Παπά, Διομήδη Σπινέλλη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Παντελή Οικονόμου, Ραγκούση, Σαχινίδη, Στουρνάρα, Παπανδρέου Νικόλαο.

Το θρίλερ με το επίθετο Παπανδρέου

Ο \”κοριός\” του leaks \”κατέγραψε\” ότι όταν η συζήτηση έφτασε στο όνομα του Νίκου Παπανδρέου, ο πρόεδρος της επιτροπής είπε ότι πρέπει να εξακριβωθεί για ποιον Παπανδρέου πρόκειται και αν είναι ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού. Προσέθεσε ότι σε περίπτωση που ο κ. Παναγιωτόπουλος (στέλεχος του ΣΔΟΕ) καταθέσει ότι πρόκειται για τον αδερφό του πρωθυπουργού τότε εκείνος θα κληθεί να εξεταστεί από την προανακριτική επιτροπή και όχι από τον Εισαγγελέα.

Παράλληλα, από την επιτροπή θα εξεταστούν και οι κυρίες Δούνη και Δήμα αλλά και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ενώ ο Αλέξης Παπαχελάς (ίσως όχι ο ίδιος αλλά συνεργάτης του) θα κληθεί από τον Εισαγγελέα.


leaks.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook