Η ώρα της… στέψης για τα κορίτσια του Α.Ο. Χανιά για την άνοδο στην Β’ Εθνική Γυναικών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ έφτασε. Η ομάδα του Μάνου Βεργανελάκη θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα το απόγευμα (17.30) στην Μ. Ελιά την φιέστα της και για τον λόγο αυτό θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των δημοσιογράφων από Χανιά και Ρέθυμνο.

 

 

Οι δημοσιογράφοι δέχτηκαν μετά χαράς την πρόσκληση για συμμετοχή στην φιέστα και θα τιμήσουν την γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ με την παρουσία τους. Σκοπός της ομάδας των αθλητικών Μ.Μ.Ε είναι να «χαλάσουν» αγωνιστικά την φιέστα των κοριτσιών. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει αρχίσει ο «πόλεμος» ανακοινώσεων για το ποιος θα μάθει μπάλα στον άλλο μέσα από ραδιοφωνικά σποτ αλλά και μέσω διαδικτύου με το Facebook!

 

Την ομάδα των δημοσιογράφων αποτελούν οι: Κώστας Νιτσε-Γιώργος Δρακάκης-Λευτέρης Αντωνακάκης (παίκτης-προπονητής)-Μάνος Βαϊδάκης-Μάκης Καρτσωνάκης-Λεωνίδας Φιλικόζης-Βασίλης Φουντουλάκης-Μάνος Σπυριδάκης-Άντωνης Σταυρουλάκης-Βαλάντης Χόμπης-Γιώργος Σταράς-Δημήτρης Πανταζής-Γιάννης Μάλλας-Νίκος Ζήκας και Γιώργος Καπριδάκης.

 

Μετά την λήξη του παιχνιδιού πέρα από την φιέστα και την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα του ΑΟΧ θα ακολουθήσει και φαγοπότι εκεί που είναι σίγουρο ότι θα διαπρέψουν οι δημοσιογράφοι!

Η ΕΠΣΧ μετά από σχετικό αίτημα των δημοσιογράφων όρισε και διαιτητική 4άδα για το παιχνίδι με παλαίμαχους ρέφερι, που είναι παρατηρητές διαιτησίας πλέον. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Δεδότσης έχοντας για βοηθούς του τον Κουρκούνα (πρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣΧ) και τον Γιαννακάκη. 4ος διαιτητής θα είναι ο Σταφυλαράκης (αντιπρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣΧ).

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook