Επιστολή στον Κώστα Σημίτη προκειμένου να παραστεί στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ απέστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο το πως θα αντιδράσει ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Σημίτης δεν εμφανιζόταν διατεθειμένος να παραστεί στο συνέδριο.

Στο μεταξύ, δυσφορία έχει προκαλέσει σε μεγάλο τμήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ η επιστροφή των τεσσάρων διαγραμμένων βουλευτών, Κώστα Σκανδαλίδη, Γιάννη Κουτσούκου, Άντζελας Γκερέκου και Μιχάλη Κασσή, σύμφωνα με Τα Νέα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ανακοίνωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επανάκαμψη των τεσσάρων βουλευτών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό συνέβει γιατί και οι τέσσερις συντάχθηκαν με τη δική του πολιτική γραμμή.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter σχολίασε δηκτικά: «Επανέρχονται, αρκεί να μην αντιλαμβάνονται το ΠΑΣΟΚ ως εισαγωγαί – εξαγωγαί ΕΠΕ και να πειθαρχούν στις συλλογικές αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Επίσης, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε στον Σκάι ότι «κάποιοι που κάνουν για δεύτερη φορά τα ίδια σφάλματα ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές».

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook