\’\’Κόκκινο\’\’ έχει χτυπήσει η εγκληματικότητα στην περιοχή του Δ. Βιάννου, αφού τα κρούσματα διαρρήξεων και ληστειών αυξάνονται, με τους πολίτες να ζουν σε καθεστώς τρόμου.

Χθες βράδυ, κουκουλοφόροι είχε στήσει καρτέρι σε γυναίκα του Γυναικείου Συνεταιρισμού Εμπάρου, μόλις εκείνη αποχωρούσε από την έκθεση του Συνεταιρισμού, της επιτέθηκαν, την χτύπησαν και της άρπαξε τη τσάντα και προσωπικά αντικείμενα. 

Η ελλιπής αστυνόμευση στην ύπαιθρο του Νομού Ηρακλείου, προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις και τον προβληματισμό στους Δημάρχους της ενδοχώρας, οι οποίοι καλούν την πολιτεία να μεριμνήσει.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, το τελευταίο διάστημα σημειώνονται διαρρήξεις σε σπίτια, περιστατικά που στο παρελθόν δεν σημειώνονταν. 

Μάλιστα στη Βιάννο, οι κάτοικοι αποφάσισαν να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας, ενώ όπως τονίζουν εφόσον δεν λάβει μέτρα η ΕΛ.ΑΣ. θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους. 


 Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Χθες (21.02.2013) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Βιάνου, δύο (2) άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, χρησιμοποιώντας σωματική βία, αφαίρεσαν από 42χρονη ημεδαπή την τσάντα της και το ρολόι της.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάνου ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook