Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα του Ν. Λασιθίου δέχτηκε στο γραφείο του ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γεώργιος Δεικτάκης προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου θέματα των Υπηρεσιών Υγείας του Νομού Λασιθίου καθώς και το θέμα των ΤΕΙ Ιεράπετρας και Αγ. Νικολάου.

Ο κ. Δεικτάκης δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα δίκαια αιτήματά τους στους αρμόδιους υπουργούς και υποσχέθηκε ότι θα πιέσει όσο είναι δυνατόν από την πλευρά του για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί τους ανθρώπους που θίγονται.

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γεώργιος Δεικτάκης μετά την συνάντηση δήλωσε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους :

« Κατά την σημερινή συνάντηση είχα την ευκαιρία να μιλήσω με άλλο ένα κομμάτι της κοινωνίας του Λασιθίου, ανθρώπους που θίγονται και που ζουν και δραστηριοποιούνται στο Νομό του Λασιθίου.

Πέραν της πρώτης συζήτησης που έγινε κατά την διάρκεια της σύσκεψης με τους δύο Δημάρχους Ιεράπετρας και Σητείας πριν από δύο ημέρες με την συμμετοχή πολλών αρμοδίων φορέων, σήμερα έγινε μια ποιο αναλυτική συζήτηση και τα θέματα ετέθησαν με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα δύο βασικά θέματα υγείας και παιδείας, θα τεθούν στους αρμόδιους υπουργούς και θα διεκδικήσω ώστε τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την δική μου πίεση και την αναλυτική παρουσίαση, να τύχουν θετικής έκβασης».

Ο κ. Δεικτάκης υπογράμμισε ότι δικαιολογεί απόλυτα τις αντιδράσεις των κατοίκων και των φοιτητών των ΤΕΙ που νιώθουν να «εκπαραθυρώνονται» και τόνισε ότι όσο περνάει από το δικό του χέρι δεν θα το επιτρέψει.

Την ερχόμενη Τετάρτη ο κ. Δεικτάκης θα μεταβεί στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις τόσο με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο, όσο και με τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, για τα δύο θέματα που όπως δήλωσε, θεωρεί ότι τίθενται σε απόλυτη προτεραιότητα διεκδίκησης λύσεων.

«Θα πιέσω όσο είναι δυνατόν από την πλευρά μου για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί τους ανθρώπους που θίγονται» κατέληξε ο κ. Δεικτάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook