Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της Παγκρήτιας Έκθεσης – Φεστιβάλ Ομορφιάς και Styling 2013, βρίσκονται αυτήν την περίοδο οι διοργανωτές και τα πάντα προχωρούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Ήδη, ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των διοργανωτών, ενώ σημαντικό γεγονός αποτελεί και η παρουσία πολλών καταξιωμένων καλλιτεχνών από το χώρο της ομορφιάς και του Styling, οι οποίοι αναμένεται να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες με τις επιδείξεις και τις τεχνικές τους.

Οι Παναγιώτης Κελαδίτης, Φρέντυ Καλομπράτσος και MarkSpronson (O Άγγλος κομμωτής MarkSpronson μετρ  του RoyalWetShaving), είναι μόνο τρεις από τους πολλούς καταξιωμένους επαγγελματίες που θα τιμήσουν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.

Παναγιώτης Κελαδίτης: Πρωτοπόρος στις νέες τάσεις και έχοντας αγάπη για την Γυναίκα, έχει συμμετάσχει σε πολλαπλούς διαγωνισμούς της εταιρείας L\’ORÉAL COLOR TROPHY από το 1995, κερδίζοντας  το 1 Βραβείο Styling (2000).

\"\"

Το ανήσυχο πνεύμα, η άρτια τεχνική κατάρτιση, η πολύχρονη εμπειρία αλλά και η αγάπη του για την τέχνη αυτή, τον οδήγησαν σε δύο απόλυτα συνυφασμένους κλάδους, την Προσωπολογία και την Χρωματολογία.

Ακολούθησαν πλήθος βραβεύσεων και δημοσιεύσεων σε διεθνή και τοπικά μέσα.

Σεμινάρια: ΤΟNI&GUY Academy (London), Daniel Calvin highlight Workshop (London), University Adel Awad, Jean Marc Joubert Poitiers France, Creative Cutting Curce Charlie Taylor (Hamburg Germany).

Κι επίσης, σεμινάρια με μεγάλες εταιρείες όπως: L\’Oréal Professionnel, Kerastase, Schwarzkopf σε Παρίσι, Λονδίνο, Πράγα, Μπαλί, Ντουμπάι, Ρώμη.

Παρουσιάσεις σε Media: Vogue, Glamour, Life & Style, Οδηγός Γάμου, Bridal White, Athens\’s  Magazine, συνεργασίες με Οίκους Νυφικών και τηλεόραση

Φρέντυ Καλομπράτσος: Ξεκινά την καριέρα του στο Λονδίνο, σπουδάζοντας Κομμωτική στην Ακαδημία του Vidal Sassoon και Μακιγιάζ στη σχολή Glauca Rossi, ενώ παράλληλα παρακολουθεί πλήθως σεμιναρίων στο Styling και την Ενδυματολογία.

\"\"

Αρχικά ξεκινά να εργάζεται ως Hair Stylist και Makeup Artist, ενώ αργότερα γίνεται δημιουργός του πρώτου editorial μόδας, στο Votre Beaute.

Αυτή είναι και η αρχή για μια δημιουργική περίοδο με editorial μόδας, επιδείξεις, καμπάνιες με όλα σχεδόν τα ελληνικά περιοδικά και με αποκλειστικά συμβόλαια με τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών ως Creative of Makeup Artistry.

Σταθμός στη καριέρα του το 2000, η συνεργασία με τον όμιλο Estee Lauder και στη συνέχεια με την MAC Cosmetics Ελλάδος ως Brand Manager. Ακολουθούν 12 συμμετοχές μέσα στα επόμενα 6 χρόνια σε Fashion Weeks στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι και στο Μιλάνο και συμμετοχές σε shows των μεγαλύτερων Designers της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας όπως Chloe, Roberto Cavalli, Dsquared, Vivienne Westwood, Marni, Alessandro Dell΄Acqua, Kenzo, Bluemarine, Alexander Mc Queen, Costume National, Balenciaga, Lanvin, Sofia Kokosalakis, Maison Martin Margiela,  arithe + Francois Giboud, Giambattista Valli, Mila Shon, Alessandro de Benedetti, John Richmond…ενώ στα δάκτυλα του αφήνονται μεταξύ άλλων τα διασημότερα μοντέλα όπως Lara Stone, Maria-Carla Boscono, Lily Cole, Alec Wek, Dasha Zhukova, Karolina Kourkova καθώς και οι Elizabeth Hurley, Ornella Muti, Monica Belluci, Tatiana Blatnik.

Δημιουργία του είναι και η σχολή  FREDDY MAKEUP STAGE, από την οποία ξεκίνησαν τα μεγαλύτερα ονόματα που απασχολούν σήμερα το χώρο του μακιγιάζ.

Την τελευταία δεκαετία δημιουργεί μακιγιάζ για τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές που συμμετέχουν στα Athens Fashions Shows όπως Aslanis, Angelos Bratis, Christoforos Kotentos, Dafne Valente, Deux Hommes, Erifilli, Kathy Heyndels, Loukia, Makis Tselios, MiRo, Parthenis, Vassilios Kostetsos,Vassilis Zoulias, Vasso Consola, Yiorgos Eleftheriades.

 

Mark Spronson: Ο διάσημος Άγγλος κομμωτής Mark Spronson μαιτρ του Royal Wet Shaving θα είναι και αυτός  στο Ρέθυμνο.

\"\"

Ο Mark Spronson θα παρουσιάσει σε όλους τους επαγγελματίες της Κρήτης, την ξεχασμένη τέχνη του ξυρίσματος σε συνδυασμό με προϊόντα Shavedoctor και με ζεστές κομπρέσες.

Μάλιστα η παρουσία του θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτή η τέχνη ξυρίσματος επανέρχεται στο προσκήνιο ως μια δυναμική τάση.

 

Το σίγουρο είναι, ότι όσοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ, θα μείνουν εντυπωσιασμένοι από τα happenings και την παρουσία των επαγγελματιών του χώρου.

Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook