Ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ημέρες οι συμμετοχές των ελληνικών επιχειρήσεων για το Επιχειρηματικό και Επενδυτικό Φόρουμ στο Μπακού. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στην αποστολή 35 εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα συναντήσουν ενδιαφερόμενες τοπικές αντίστοιχες επιχειρήσεις για ανάπτυξη των εργασιών τους στο Αζερμπαϊτζάν. 

Η διασφάλιση των επιχειρηματικών συναντήσεων πραγματοποιείται από το Επιμελητήριο Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν και τον κρατικό οργανισμό του Αζερμπαϊτζάν Az Promo. Μέχρι στιγμής αποτυπώνεται μεγάλο ενδιαφέρον για ελληνικά προϊόντα από όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, της μεταποίησης, των κατασκευών, του τουρισμού κλπ.

Επικεφαλής της Αποστολής είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κούρκουλας, συνοδεία του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας κ. Μίχαλου. Ταυτόχρονα, στην διοργάνωση της αποστολής, συμμετέχουν η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν, ο Πρέσβης στο Μπακού, κ. Ιωάννης Μεταξάς και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ.) στο οποίο προΐσταται η κα Παπαναστασίου. Επίσης, η Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν και ο Πρέσβης κ. Rahman Mustafayev παρέχουν την αρωγή και συμβολή τους στη διευκόλυνση της διοργάνωσης και την επιτυχία της Αποστολής.

Η Επιχειρηματική Αποστολή θα ταξιδέψει με ναυλωμένη πτήση της Aegean Airlines απευθείας από Αθήνα για Μπακού και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο JW Marriott Absheron Baku, όπου θα πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές συναντήσεις και οι επίσημες δεξιώσεις.

Η αποστολή θα φθάσει στο Αζερμαϊτζάν στις 6 Μαρτίου και θα αναχωρήσει στις 8 του μηνός.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook