Η ομάδα των Κ20 του ΟΦΗ αν και προηγήθηκε με τον Βλαχάκη στο 70΄ δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, δέχτηκε 2 γκολ μέσα σε 10 λεπτά και ήρθε η ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα όμως ήταν απρόσεκτοι και το πλήρωσαν με τους πράσινους να γυρνάνε μέσα σε 10 λεπτά το παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 70΄ με τον Βλαχάκη, ο οποίος θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ και λίγο νωρίτερα όταν έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Οι «πράσινοι» αντέδρασαν και στο 75΄ ισοφάρισαν με τον Δώνη για να έρθει στο 80΄ ο Μουζακίτης να αλλάξει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση του Βαλεριάνου, ο οποίος αγωνιζόμενος σαν στόπερ ήταν η αποκάλυψη του ματς.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Αδαμάκης, Μπαμπουλάκης, Φαζός, Βαλεριάνος, Μπολάκης, Παπαδιός (85΄Ξηροβάσιλας), Χατζηκοσμάς, Βλαχάκης, Χατζάκης (75΄ Κωσταντρίνου), Ρουμελιώτης

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Βόσδου, Ρισβάνης, Γκαμάλ (53΄ Χαλκιαδάκης), Μυρθιανός, Δώνης, Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (72΄Σκούφος), Μαραθιανός (65΄ Θαναηλάκης), Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook