Mε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στο Καφέ Ενετικό, η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργη Γιατρομανωλάκη «Τρία απρόσεκτα διηγήματα». Την λογοτεχνική βραδιά διοργάνωσε το βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, με ομιλητές τον Δημήτρη Γραμμένο Ερευνητή στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ και την Αμαλία Νινιράκη Εκπαιδευτικό.

 Η μεγάλη προσέλευση του κοινού, ενδυνάμωσε την άποψη πως στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το καλό βιβλίο μας ενώνει και μας δίνει ελπίδα.

Ο συγγραφέας Γιώργης Γιατρομανωλάκης δήλωσε σχετικά: «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η παρουσία και η συμμετοχή του κοινού, όπως και το γεγονός των πολύ εύστοχων ερωτήσεων που δέχτηκα. Πιστεύω πως ήταν μια από τις πιο παραγωγικές βραδιές που έχω περάσει συζητώντας με το κοινό των βιβλίων μου. Ευχαριστώ τον Δημήτρη και την Αμαλία για τον τρόπο που παρουσίασαν τα διηγήματα μου και το έργο μου γενικότερα».

Συνεχίζοντας είπε για το βιβλίο του: Τα «Τρία απρόσεκτα διηγήματα» περιέχουν πολύ Κρήτη! Τα 2 πρώτα διαδραματίζονται στο Ζαρό και στον Πρινιά και το τρίτο κατά ένα μεγάλο μέρος στο Ηράκλειο. Θεωρώ πως είναι από τα Κρητικά μου διηγήματα. Σκοπεύω του χρόνου να εκδώσω άλλα 3 διηγήματα που θα είναι καθαρά Κρητικά. όμως αυτά τα «απρόσεκτα» παρά το γεγονός ότι έχουν έναν κοσμοπολιτισμό, νομίζω πως είναι Κρητικά. Ο κάθε Ηρακλειώτης, διαβάζοντάς τα, θα ανασύρει μνήμες και εικόνες για την πόλη και τα γύρω της χωριά…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook