Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, αυξημένα ποσοστά υγρασίας και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιμένουμε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013.

Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα δυτικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηράκλειο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 25/2, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Χανιά

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 25/2, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 25/2, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων.

Για αύριο Δευτέρα 25/2, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook