Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών που βρίσκονται πίσω από τη στυγερή δολοφονία του 36χρονου ο οποίος εντοπίστηκε το Σάββατο σε παράπηγμα στα Νταμάρια, με δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν προκληθεί πιθανότατα από τσεκούρι.

Τον άντρα ο οποίος κατάγεται από την Ιεράπετρα, βρήκε σε μια λίμνη αίματος διερχόμενος ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.

Εν τω μεταξύ το θρίλερ συνεχίστηκε καθώς λίγες ώρες μετά, το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε πτώμα ενός 27χρονου άντρα στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου από καθαρίστρια.

Τα δύο περιστατικά συνδέονταιΕίχε συλληφθεί στο παρελθόν ο 36χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται καθώς τα δύο θύματα κινούνταν στον άδυτο κόσμο των ναρκωτικών στον οποίο επικεντρώνονται και οι έρευνες.

Πιο συγκεκριμένα, και οι δύο άντρες που βρέθηκαν νεκροί ήταν ναρκομανείς ενώ ο 36χρονος που δολοφονήθηκε στις Πατέλες είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και είχε συλληφθεί με ναρκωτικά.

Κοινό στοιχείο ακόμα μεταξύ των δύο περιστατικών είναι ότι και οι δύο κατάγονταν από το Νομό Λασιθίου και είχαν βρεθεί στο Ηράκλειο μπλεγμένοι στα δίχτυα των ναρκωτικών.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες ήταν φίλοι στοιχείο που θεωρείται κρίσιμο για την εξιχνίαση των δύο θανάτων.

Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να έχει ξεσπάσει \”πόλεμος\” στα στέκια των ναρκομανών ενώ η αύξηση το τελευταίο διάστημα των θανάτων από ηρωίνη φανερώνει ότι στην \’αγορά\” έχει ριχτεί νοθευμένη παρτίδα που σπέρνει τον θάνατο με πολλούς τρόπους.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook