Δημοσιογράφους από όλη την Κρήτη και την τηλεοπτική εκπομπή «Ποδηλατοδράσεις» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, φιλοξενούν οι Ρεθεμνιώτες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τους δημοσιογράφους από τα Κρητικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα συνοδεύσουν οι Ρεθεμνιώτες συνάδελφοι τους, η οργανωτική επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού και μέλη της επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης. Θα ξεναγηθούν στο Ρέθυμνο, θα ενημερωθούν για τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού και τα σχέδια τουριστικής ανάπτυξης, θα γευτούν την τοπική κουζίνα και θα διασκεδάσουν.

Το επιτελείο της δημοφιλούς εκπομπής «Ποδηλατοδράσεις», με την παρουσιάστρια τους Αφροδίτη Σημίτη, θα γνωρίσουν το Ρέθυμνο ως πόλη για ποδήλατο!

Την Κυριακή, στις 12.00 το μεσημέρι, οι Ρεθεμνιώτες είναι καλεσμένοι σε μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα! Μπορούν να συμμετέχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι με τα ποδήλατα τους, σε μια διασκεδαστική βόλτα στο Ρέθυμνο! Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Τις προσκλήσεις απηύθυναν η Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού και ο Δήμος Ρεθύμνης.

Όλες οι δραστηριότητες των δημοσιογράφων θα γίνουν με τα πόδια και με ποδήλατα, αποδεικνύοντας ότι το Ρέθυμνο είναι μια πόλη που δεν χρειάζεται αυτοκίνητα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook