Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αποδειχθεί “ταφόπλακα” για τον Ρούβα ήρθε στην Γέργερη με την Κρητική ομάδα να γνωρίζει την ήττα με 1-2 από τον Αχαρναϊκό.

Στην Γέργερη εκφράζουν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις των βοηθών της Λαμπαδαρίου καθώς στο 41′ ακυρώθηκε γκολ του Κορδονούρη ως οφσάιντ ενώ στο 85′ ο Ραχίμ σκόραρε ενώ δεν καλυπτόταν από κανέναν αμυντικό των γηπεδούχων.

Ο Ρούβας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό έφτασε στο γκολ με τον Παγούδη να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Παντελή ενώ στο 12′ ο γκολκίπερ του Αχαρναϊκού έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μπολώση.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν όμως ο Αχαρναϊκός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, με το ψύχραιμο πλασέ του Κούμπρογλου.

Το γκολ των φιλοξενούμενων δεν πτόησε τους παίκτες του Γιώργου Καμπερίδη που πίεζαν για την ισοφάριση και τελικά το πέτυχαν με τον Παντελή που ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης του Ρούβα.

Στο 25′ ο Ρούβας άγγιξε το γκολ με το πλασέ του Χατζησάββα να αποκρούει ξανά ο Παγούδης ενώ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 41ο λεπτό όταν ο Κορδονούρης σκόραρε όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά δυνατό με πολλές προσωπικές μονομαχίες με αποτέλεσμα να υπάρξουν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Τελικά, ο Αχαρναϊκός στο 85ο λεπτό πέτυχε το γκολ – μαχαιριά όταν ο Ραχίμ ήταν σε θέση οφσάιντ όμως ο βοηθός έδειξε “παίζετε” με αποτέλεσμα ο Ρούβας να γνωρίσει μια ιδιαίτερα επώδυνη ήττα.

Ρούβας: Διαμάντης, Γούτσιος, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης, Λαζαρίδης, Παντελής, Χατζησάββας, Μπολώσης.

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Μανάλης, Μαγγίνας, Βεστάκης, Κούμπρογλου, Γκέζο, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Αμπντέλ, Νεόφυτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook