Δεν ήταν τόσο καλή η εμφάνιση του Πλατανιά σύμφωνα με τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Ο 19χρονος επιθετικός πήρε την 4η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και ανταποκρίθηκε στις συνθήκες του αγώνα, βοηθώντας την ομάδα του να πιέσει την ΑΕΚ και να δημιουργήσει κάποιες καλές φάσεις στο φινάλε.

Αναφορικά με την πίεση της ομάδας του μετά την είσοδό του είπε στην κάμερα της nova: «Πράγματι ανεβήκαμε κάπως. Ίσως και λίγο πριν την αλλαγή. Δεν ήμασταν τόσο καλοί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Ευτυχίσαμε να βάλουμε και το δεύτερο γκολ και να πάρουμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για εμάς».

Για το που οφείλεται η άνοδος στην απόδοση του Πλατανιά: «Δουλεύουμε πολύ με τον νέο μας προπονητή, τον κ. Αναστασιάδη. Μας έχει δείξει πολλά πράγματα. Μας βοηθάει πολύ. Είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε σκυμμένο το κεφάλι, δουλεύουμε και γι’ αυτό πάμε πολύ καλά».

Αν νιώθει έτοιμος να «χτυπήσει» ενδεκάδα: «Το ελπίζω αυτό. Είναι στα χέρια του προπονητή μου. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα μου πάνω απ’ όλα και από εκεί και πέρα αυτό το επιλέγει ο προπονητής».

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία για να μας φύγει κάπως η πίεση του υποβιβασμού. Πιστεύω ότι έχουμε αρκετά καλή ομάδα και δεν θα κινδυνεύσουμε στο τέλος αν είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και κάνουμε κατάθεση ψυχής σε κάθε αγωνιστική».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook