Με τον τερματοφύλακά του Μ. Καλομοίρη σε εξαιρετική ημέρα ο ΠΑΟΚ έφυγε από τα Ζωνιανά με το σπουδαίο «διπλό» με 2-0 επί του τοπικού Ερμή.

Ο σύλλογος του Κρουσώνα πήρε το προβάδισμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου όταν το σουτ του Σκουτέλη απέκρουσε ο Μήτρου και στη συνέχεια από δύσκολη θέση ο Σούρσος με δυνατό σουτ σκόραρε.

Ο Καλομοίρης «κατέβασε» ρολά και στη συνέχεια, με αποτέλεσμα τις πολλές χαμένες ευκαιρίες οι γηπεδούχοι να τις… πληρώσουν με το 0-2 στο 83’. Ο Καπετανάκης έπιασε το σουτ και από… σπόντα στον Μαραγκουδάκη η μπάλα αντί για άουτ κατέληξε στα δίχτυα!

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μάνος Σουτζής): Μήτρου, Μανάι, Ρουμπάκης (75\’ Λαμπότι), Κοζορώνης (79\’ Φανουράκης), Κάββαλος Σ., Μπριλάκης, Ρηγάκης, Γερ. Αριστεινίδης, Κλίνης, Σουτζής (79\’ Κουντούρης), Καλομοίρης

ΠΑΟΚ (Τόλης Παπακώστας): Μ. Καλομοίρης, Φανουράκης, Κάτελας, Μακατουνάκης, Σκουτέλης, Χαλκιαδάκης, Σούρσος, Μπαστάκης (5\’ λ.τρ. Μαραγκουδάκης), Καπετανάκης, Σταυρακάκης (65\’ Κουράκης) Διακουράκης (46\’ Νταουσιάνης).


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook