Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες κυρίως στα νότια και ορεινά τμήματα, αυξημένα ποσοστά υγρασίας και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιμένουμε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013. Παράλληλα, ενισχυμένοι θα πνέουν οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη.

Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου, όπου στα βόρεια τμήματα θα κυμανθεί 2-3 βαθμούς υψηλότερα, ενώ στα ορεινά από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα δυτικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 26/2, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 26/2, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 26/2, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 26/2, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook