Το βίντεο θα μπορούσε να έχει ως τίτλο \”περνώντας ξυστά από τον θάνατο\”. Ή αλλιώς, πως μπορεί η τύχη να σου χαμογελάσει την ώρα που πετάς τα σκουπίδια του σπιτιού σου.

Στη σειρά ταινιών \”Βλέπω τον θάνατο σου\”, οι πρωταγωνιστές σκοτώνονταν ο ένας μετά τον άλλο χωρίς καμία προειδοποίηση και με κάθε πιθανό τρόπο. Μόνο και μόνο, επειδή ήταν η σειρά τους να τους πάρει ο Χάρος. Μακάβριο μεν, ρεαλιστικό δε, σε περιπτώσεις σαν αυτή που καταγράφεται στα πλάνα του συγκεκριμένου βίντεο. Με τη διαφορά, ότι η ιστορία είχε θετικό \”τέλος\” για την πρωταγωνίστρια.

Μια γυναίκα σε γειτονιά του χιονισμένου Κίεβο της Ουκρανίας, βγήκε από το σπίτι της και πήγε να πετάξει τα σκουπίδια. Κάμερα κινητού τηλεφώνου μέσα από παρκαρισμένο αυτοκίνητο, καταγράφει τη σκηνή.

Την ώρα που εκείνη πλησιάζει με τη σακούλα ανά χείρας, ένα δέντρο ξεκινάει να πέφτει και προσγειώνεται με φόρα πάνω στους κάδους απορριμάτων, εκατοστά δίπλα από τη γυναίκα, σχεδόν γκρεμίζοντας μάλιστα ένα στύλο ρευματοδότησης (φαίνεται ξεκάθαρα ότι κόβονται τα καλώδια).

Το παράξενο είναι ότι εκείνη σαν να μην τρέχει τίποτα, απλά αποθέτει τη σακούλα με τα σκουπίδια της, ισιώνει τα μαλλιά της, ξεσκονίζει το παλτό της και φεύγει ατάραχη.

Στο 0.44 του βίντεο, το περιστατικό καταγράφεται σε \”slow motion\” κίνηση ενώ ο φακός ζουμάρει στη γυναίκα. Είναι παραπάνω από ευκρινές ότι γλιτώνει από καθαρή τύχη, καθώς αν ο κορμός του δέντρου έπεφτε πάνω της θα είχε βρει βέβαιο θάνατο.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook