O Eργοτέλης μπήκε ψυχωμένος στο παιχνίδι και από νωρίς είχε την κατοχή ελέγχοντας τον ρυθμό, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν δημιούργησαν την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος απειλώντας πάντως σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του Σικαλιά.

Αντίθετα ο Αθανασίου πέρασε ένα ξέγνοιαστο πρώτο ημιχρονο ακουμπώντας ελάχιστες φορές την μπάλα και αυτές κυρίως για να επαναφέρει μετά από άουτ.

Η πρώτη αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 5΄ όταν το σουτ του Μπουχαλάκη μπλοκάρει ο Σικαλιάς.

Στο 13΄ οι κιτρινόμαυροι είχαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία στο πρώτο μέρος όταν από ωραία ενέργεια του Βερπακόφσκις,η μπάλα στρώθηκε στον Μπουχαλάκη, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 34΄ όταν το σουτ του Βερπακόφσκις κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Εργοτέλη να έχει κάποιες φάσεις για τον Ηρακλή Ψαχνών να μην απειλεί σε καμία περίπτωση.

Στην επανάληψη μετά από ένα ισορροπημένο τέταρτο ο Εργοτέλης ανέβασε ρυθμούς και στο 61΄οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Ρομάνο έβγαλε την σέντρα, ο Βερπακόφσκις πήρε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τέσσερα λεπτά ο Εργοτέλης έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία όταν ο Μπουχαλάκης περασε και τον Σικαλιά, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή και το 0-0 παρέμεινε.

Η Κρητική ομάδα συνέχισε να προσπαθεί και στο 74΄ είχε νέα καλή στιγμή όταν το πλασέ του Βερπακόφσκις πέρασε άουτ.

Στο 76΄ ο Εργοτέλης είχε νέα καλή στιγμή όταν ο Μπουχαλάκης έκανε το σουτ, η μπάλα όμως πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι φιλοξενούμενοι βλέποντας πως δεν μπορούν να δημιουργήσουν ούτε φάση στο δεύτερο ημίχρονο προτίμησαν να βρίσκονται περισσότερη ώρα στο έδαφος προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο, πράγμα που εκνεύριζε τους πάντες που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Η Θεία Δίκη ήρθε στο 90΄ για τον Εργοτέλη με τον Λαμπίν να λυτρώνει την ομάδα του και να χαρίζει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Εργοτέλης (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης (87′ Δωματάς), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Βερπακόφσκις, Χαντί (69′ Χρυσοφάκης), Ζάχορα (59′ Λαμπίν), Γκαντιάγκα.

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Βαζάκας): Σικαλιάς Γιώργος, Μπακομήτρος, Βίκτορ (61′ Βανγκελί), Γιέσιτς, Ζουλιώτης, Μπαράνκος, Λαμπρόπουλος, Δήμου (79′ Μήτσης), Ρούτσης (66′ Σικαλιάς Αγγελος), Ρεπετσάς, Χαϊκάλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook