Πιλότος των επιχειρηματιών και των επωνύμων εξαιτίας των ικανοτήτων του χαρακτηρίζεται από συναδέλφους του ο Κώστας Τσακιρίδης, ο χειριστής του ελικοπτέρου στην απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού.

Μάλιστα ήταν ο πιλότος που είχε εμπιστευθεί ακόμη και ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, όταν ναύλωσαν ελικόπτερο για να μεταφερθούν αεροπορικώς σε ένα από τα ελληνικά νησιά στα οποία απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Είναι γνωστό ότι το διάσημο ζευγάρι των ηθοποιών έρχεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές, καθώς λατρεύει τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική κουζίνα. Μάλιστα έχει αποκτήσει μία εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο αλλά και ένα ακόμη σπίτι στην Πάτμο, στην περιοχή Άνω Μέρικα, που είναι το ησυχαστήριό τους.

Για τη μετακίνησή τους σε ένα από τα ελληνικά νησιά, ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον μίσθωσαν ένα ελικόπτερο από ιδιωτική εταιρεία. Όπως σημειώνει η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της, τα πολυτελή της ελικόπτερα ενοικιάζονται, μεταξύ άλλων, για μεταφορά VIP επιβατών, που επιδιώκουν γρήγορες πτήσεις, αλλά και το απόρρητο των μετακινήσεών τους. Κυβερνήτης σε αυτό το ταξίδι ήταν ο Κώστας Τσακιρίδης, ο οποίος μάλιστα τράβηξε και μία αναμνηστική φωτογραφία με τους διάσημους επιβάτες του.

Δείτε περισσότερα εδώ