Για τη νέα αστυνομική σειρά «Jo» με πρωταγωνιστή τον Jean Reno, που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου, ο ΟΤΕ TV, σε συνεργασία με το κανάλι FOX, διοργανώνει διαγωνισμό αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, με δώρο ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Παρίσι.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα ξεναγηθεί σε όλες τις δημοφιλείς τοποθεσίες της πόλης όπου έχει γυριστεί η σειρά (Πύργος του Άιφελ, Παναγία των Παρισίων, Κατακόμβες, Όπερα, Μονμάρτη κα).

H σειρά «Jo», όπου ο Jean Reno υποδύεται έναν ντετέκτιβ της εγκληματολογικής ομάδας στο Παρίσι, θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 21.30 στον OTE TV μέσα από το κανάλι FOX.

Για τη συμμετοχή τους, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν, έως τις 08/03/13, να στέλνουν το γραπτό μήνυμα «ΟΤΕ ΤV» στο 54260 προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για το ταξιδιωτικό πακέτο.

Με έμπνευση την ανάγκη των τηλεθεατών για ποιοτική ψυχαγωγία στο σπίτι, ο ΟΤΕ TV προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο με περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, μόνο με 19,90 ευρώ/μήνα , ενώ συνεχίζει να προσφέρει μοναδικά προνόμια στους συνδρομητές του.