Ο Πλατανιάς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι ο πρώτος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, αφού δρομολογούνται οι εξελίξεις για την επιστροφή του \”τριφυλλιού\” στη φυσική του έδρα.

Το ματς για την 27η αγωνιστική είναι προγραμματισμένο για τις 30 Μαρτίου.

Αναλυτικά αυτούσιο το ρεπορτάζ του woop.gr:

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Αχιλλέας Μακρόπουλος θα συναντηθούν την Τετάρτη με σκοπό να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που αφορούν την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο.

Το ζήτημα είναι απλό και κακώς έχει γίνει μεσανατολικό… Αυτή ήταν η άποψη του κ. Μακρόπουλου στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης του Παναθηναϊκού Κινήματος.

«Βρίσκομαι προ μεγάλου διλήμματος. Τελειώσαμε ένα μεγάλο επίτευγμα, το οποίο ήταν η σχετική δραστηριότητά μας πάνω στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το πετύχαμε εμείς οι ερασιτεχνικοί με τους αγαπητούς μου συνεργάτες και πετύχαμε αυτό, που και μαζί με την ΠΑΕ, μπορούμε να κάνουμε χρήση του γηπέδου πολύ γρήγορα.

Αύριο περιμένω ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα. Δεν έχουμε κανέναν άλλο συμπαραστάτη. Ούτε αυτά που δικαιούμαστε από την ΠΑΕ τα έχουμε ακόμα παραλάβει, δεν τα έχουμε εισπράξει, αλλά απεναντίας με ορισμένες Α, Β δικαιολογίες όχι μόνο μας καθυστερούν, αλλά μας απορρίπτουν και ορισμένα πράγματα που δικαιούμαστε.

Δεν θα το αφήσουμε κύριοι. Σας το υπόσχομαι. Σας δίνω τον λόγο μου ότι θέλω η σημερινή διοίκηση να αφήσει τον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο. Εντός της εβδομάδας ελπίζω με τον οποιονδήποτε τρόπο να έχει λυθεί το θέμα των σχέσεων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Μεσανατολικό θέμα, κύριοι, έχει καταντήσει μία απλή υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στοχεύουν στο ματς κόντρα στον Πλατανιά!

Μόλις διευθετηθεί το θέμα που υπάρχει μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για τον καλλωπισμό του γηπέδου.

Αν και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες εργασίες, από την ΠΑΕ θέλουν να περάσουν στο τελικό στάδιο. Αυτό δεν είναι άλλο από το να μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει και πάλι αγώνα. Μάλιστα, οι «πράσινοι» σκοπεύουν να επιστρέψουν εκεί στο ματς της 27ης αγωνιστικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook