Η σύζυγος αστυνομικού της Νέας Υόρκης, που κατηγορείται για συνωμοσία με σκοπό την απαγωγή, το φόνο και τον κανιβαλισμό σε βάρος γυναικών αντέκρουσε σήμερα τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης ότι αυτό που είδε στον υπολογιστή του άνδρα της ήταν πορνογραφικό υλικό.

«Δεν ήταν πορνό. Ήταν νεκροί άνθρωποι και υποψήφια θύματα» κατέθεσε η 27χρονη Κάθλιν Μάνγκαν-Βέιλ σήμερα στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μανχάταν, σε μία από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις που επεκτάθηκαν μέσω διαδικτύου.

«Δεν ξέρω γιατί επιμένετε, να το χαρακτηρίζετε πορνογραφικό το υλικό» αναρωτήθηκε η μάρτυρας, η οποία ήταν σύμφωνα με τον εισαγγελέα υποψήφιο θύμα κανιβαλισμού από το σύζυγό της.

Οι δικηγόροι του αστυνομικού Τζιλμπέρτο Βέιλ υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος ήθελε μόνο να μοιραστεί ακραίες σεξουαλικές του φαντασιώσεις στο Ίντερνετ και είχε ήδη 38.000 μέλη στην ιστοσελίδα που έφτιαξε για τη διερεύνηση μεθόδων ασφυξίας και κανιβαλισμού.

Εξάλλου, και η σύζυγός του Κάθλιν τον γνώρισε σε ένα ραντεβού που κλείστηκε μέσω διαδικτύου το 2009 και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο.

«Η τελετή του γάμου μας ήταν καλή όχι όμως και ο γάμος μας» κατέθεσε με δάκρυα στα μάτια.

«Υπερασπίζεστε τον άνδρα που θέλει να με σκοτώσει , δεν θέλω να σας πω τίποτε άλλο» ξέσπασε η 27χρονη προς τη δικηγόρο του άνδρα της, Τζούλια Γκάτο που την εξέταζε.

Νωρίτερα η Κάθλιν κατέθεσε πως ανακάλυψε τα «σχέδια» του συζύγου της για την απαγωγή και δολοφονία γυναικών με σκοπό τον κανιβαλισμό.

Για την ίδια υπήρχε λεπτομερής περιγραφή του θανάτου της με σκοπό την ταυτόχρονη μετάδοσή του στο διαδίκτυο, καθώς όπως τόνιζε ο σύζυγός της το αίμα της θα ανάβλυζε με ορμή, επειδή ήταν σε νεαρή ηλικία.

«Δεν μπορεί να καταδικαστεί κάποιος επειδή έχει άρρωστες σκέψεις ακόμα και αν τις μοιράζεται δημοσίως» υποστήριξαν οι δικηγόροι του αστυνομικού της Νέας Υόρκης.

«Πρόκειται για ελευθερία στην έκφραση, στο λόγο και την σκέψη» ισχυρίστηκαν.

Η υπεράσπιση θα καλέσει αύριο να καταθέσει ο πελάτης της ενώ ειδικοί ψυχαναλυτές θα αναφερθούν στην εμμονή του κανιβαλισμού ως σεξουαλική ψύχωση ή φετιχιστική διαταραχή.

 

tanea.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook