Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι δεν θα παραβρεθεί στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου καθώς θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Κορυφής του Διεθνούς Οργανισμού Νέων Ηγετών σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις (2013 YPO Global leadership summit), η οποία πραγματοποιείται εφέτος στην Κωνσταντινούπολη.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο κ. Παπανδρέου είχε δηλώσει ότι θα παρίστατο στην έναρξη του Συνεδρίου που είχε οριστεί για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια δήλωσε συμμετοχή στη Διάσκεψη της Κωνσταντινούπολης την προσεχή Παρασκευή. Τελικά, αργότερα, η έναρξη του Συνεδρίου ορίστηκε για την 1η Μαρτίου, για οικονομικούς λόγους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα συμμετάσχει σε ειδική εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διάσκεψης, το μεσημέρι της Παρασκευής 1η Μαρτίου, και συγκεκριμένα σε συζήτηση με τον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ και τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ.
Στη Διάσκεψη συμμετέχουν περισσότερα από 2.500 ανώτερα στελέχη Οργανισμών και Επιχειρήσεων από 100 χώρες του κόσμου.

Την περασμένη εβδομάδα Κώστας Σημίτης ενημέρωσε επίσης τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα παραστεί στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook