Νεφώσεις με πιθανότητα λίγων βροχών κυρίως στα ορεινά και αυξημένη υγρασία περιμένουμε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013.

Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στα ορεινά από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και βαθμιαία σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 28/2, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 28/2, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 28/2, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος καιρός προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 28/2, περιμένουμε αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook