Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις Μοίρες, συζητήθηκαν και τέθηκαν οι βάσεις για την προετοιμασία του 2ο παιδικού καρναβαλιού στο Δήμο Φαιστού. 
Στη συνάντηση πήραν μέρος, μέλη από συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι του τοπικού συμβουλίου Μοιρών. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή παραπάνω από 200 άτομα από σχολεία του Δήμου ενώ οι αιτήσεις συνεχίζονται μέχρι τις 28/2. 
Και φέτος λοιπόν, ένας θεσμός που ξεκίνησε πέρυσι σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, διοργανώνεται από το Δήμο Φαιστού σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μοιρών. Το 2ο καρναβάλι για παιδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι. 
Κάθε σχολείο μπορεί να φτιάξει την ομάδα του και να συμμετέχει στη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό δρόμο μπροστά από το Δημαρχείο στις Μοίρες. 
Τα σχολεία θα επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, θα φτιάξουν ομάδες με σκοπό να διασκεδάσουν έχοντας εφόδια τη χαρούμενη διάθεση και το κέφι για ψυχαγωγία. 
Καλούμε όλους να φορέσουν την καλύτερη τους διάθεση, την αποκριάτικη στολή τους και σας περιμένουμε να ξεφαντώσετε και να διασκεδάσετε στο 2ο παιδικό καρναβάλι του Δήμου Φαιστού. Γιατί και φέτος οι εκδηλώσεις της αποκριάς, ξεκινά από τα παιδιά. 
Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο έως τις 28 Φεβρουαρίου στο τηλ. 2892340240, στο email του Δήμου [email protected] ή στο Γραφείο Δήμαρχου, στο Δημαρχείο Φαιστού, 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 2ος όροφος καθώς επίσης στο 6979986014 κ. Χαλκιαδάκη Βάλια και 6972459891 κ. Πετράκη Ζαχαρένια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook