Στην ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τον Πανθρακικό, αναφέρθηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης μιλώντας στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6. Ο μέσος της Κρητικής ομάδας τόνισε ότι για το τελικό αποτέλεσμα, ευθύνονται τόσο οι αποφάσεις διαιτητών και βοηθών όσο και οι χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησαν οι συμπαίκτες του.

 « Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε το ματς ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε μια δυστοκία αλλά πιστεύω ότι οι αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του διαμόρφωσαν την εξέλιξη. Δεν μας άφησαν να παίξουμε καθόλου ποδόσφαιρο. Αυτό δεν κάνει καλό σε έναν ποδοσφαιριστή γιατί χάνει την αυτοσυγκέντρωση του και δεν μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο».

Ο «Κάτσι» ρωτήθηκε και για τον αν ο ΟΦΗ προλαβαίνει το τρένο της απευθείας ανόδου.

«Πιστεύουμε στην απευθείας άνοδο. Το πρωτάθλημα της Football League είναι πολύ ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν βαθμούς. Υπάρχουν ακόμα άλλα πέντε παιχνίδια έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και άμα δεν καταφέρουμε να βγούμε απευθείας υπάρχουν και τα πλεί οφ . Πάντως θα θέλαμε να βγάλουμε την ομάδα απευθείας».

Όσον αφορά στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Εθνικό ο Γιώργος Κατσικογιάννης τόνισε:

«Είναι ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο αυτό με τον Εθνικό. Η βαθμολογική θέση του Εθνικού δεν δείχνει την πραγματικότητα. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή για να καθαρίσουμε το ματς γιατί ο Εθνικός θα έρθει να παίξει κλειστά για να μην δεχτεί γκολ και να πάρει ένα βαθμό. Οι περισσότερες ομάδες δεν έρχονται για να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο αλλά πλέον έχουμε συνηθίσει και το δουλεύουμε και στην προπόνηση και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα στην έδρα μας»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook