Κάποιοι παίκτες του Πλατανιά δεν «άρπαξαν» την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους με βάση τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε ότι ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση κάποιων παικτών που είχαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους, ενώ αντίθετα τον ικανοποίησε η παρουσία κάποιων νέων προσώπων, όπως του Γιακουμάκη, τον οποίο και εκθείασε.

Αναλυτικά το σχόλιο του για το παιχνίδι:

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι όσον αφορά το να δούμε κάποια παιδιά τι ετοιμότητα έχουν, τη φυσική τους κατάσταση αλλά και από πλευράς τακτικής πως είναι. Είμαι ικανοποιημένος ως ένα βαθμό από κάποια νέα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν. Αντίθετα θα έλεγα ότι είμαι απογοητευμένος από τους παλιούς, που είχαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους. Θα έλεγα ότι αυτή ήταν η αιτία της ήττας μας. Ήταν απείθαρχοι και έκαναν αρκετά λάθη χωρίς να δεχθούν πίεση κόντρα σε μια ομάδα που είχε καλή ψυχολογία και έχει συνοχή. Τους δώσαμε το δικαίωμα να μας κερδίσουνε. Με το σκορ στο 1-1 θα διεκδικούσαμε την πρόκριση στην Τρίπολη, τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Με δεδομένο ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και πάμε το Σάββατο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει μια κατηγορία γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Γιωργάκη (σ.σ. Γιακουμάκη). Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις, είναι χαμηλών τόνων και πάλεψε κόντρα σε πολύ καλούς στόπερ. Πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για τους συμπαίκτες του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι να δουλεύει»

Σχετικά με το ότι ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο λόγω της εικόνας της ομάδας είπε: «Για μένα απαγορεύεται να χάνεις και να χαμογελάς…»

Αναφορικά με τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Δεν βρίσκομαι από την αρχή στην ομάδα και δεν γνωρίζω τι έχει κάνει η ομάδα το καλοκαίρι. Είμαι πολύ προβληματισμένος γιατί δεν γνωρίζω τα όρια αυτών των παιδιών. Είμαστε στο… θάνατο. Μας βάζουνε να παίξουμε Τετάρτη κύπελλο και μετά Σάββατο πρωτάθλημα. Μετά παίζουμε πάλι Πέμπτη κύπελλο και μετά εδώ με τον Πανιώνιο. Απ’ έξω τα πράγματα είναι πολύ εύκολα να τα βλέπει κανείς. Όταν δεν γνωρίζω τρελαίνομαι…»

 

Λευτέρης Αντωνακάκης