Μήνυμα ελπίδας για άλλη μία φορά έστειλαν οι Χανιώτες χθες, στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε συνεργασία με το Σύλλογο Αιμοδοτών Χανίων ΄΄ ο Άγιος Ιωάννης΄΄ στο πολιτιστικό κέντρο της Μητροπόλεως, στην οδό Αντ. Γιάνναρη 2.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά απο την Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου \”με την εθελοντική αιμοδοσία δίνεται η ευκαιρία στον καθένα από μας να μιμηθεί το παράδειγμα του πρώτου Αιμοδότη, του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ο οποίος πρόσφερε το Άχραντο και Ζωήρρυτο Αίμα του για την θεραπεία και σωτηρία των ανθρώπων .

Σε μία εποχή που οι διαπροσωπικές σχέσεις καθημερινά κλονίζονται, σε μία εποχή πνευματικής αναιμίας, μπορούμε να δείξουμε την αγάπη μας στον συνάνθρωπο έμπρακτα δίνοντας δέκα λεπτά από το χρόνο μας ,προσφέροντας με την αιμοδοσία έργο αγάπης και αλληλεγγύης, έργο ζωτικής και ευεργετικής σπουδαιότητας.

Και όμως σε αυτή τη δύσκολη εποχή με τους ασταμάτητους ρυθμούς της, 40 περίπου Χανιώτες ευαισθητοποιήθηκαν για τον συνάνθρωπο προσφέροντας ακριβώς 10 λεπτά από το χρόνο τους και δίνοντας ζωή σε ανθρώπους που κάθε στιγμή έχουν ανάγκη το πολυτιμο \’\’αίμα\’\’.

Να τους ευχαριστήσουμε και να ευχηθούμε ο αριθμός να αυξάνεται κάθε φορά, ώστε να υλοποιηθεί το σύνθημα του συλλόγου αιμοδοτών: \’\’ Μία τουλάχιστον αιμοδοσία κάθε μήνα, κάθε σπίτι και ένας αιμοδότης\’\’.

imka.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook