Μια πρόταση έκπληξη απέστειλε ο Όμιλος Goldair διά του αντιπρόεδρου του κ. Κ. Καλλίνικου, προς τους τοπικούς τουριστικούς φορείς της χώρας, καθώς και στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης σε 25 περιοχές της χώρας μας, στα αεροδρόμια των οποίων δραστηριοποιείται ο Όμιλος, στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης ( ground handling). 
Σύμφωνα με την πρόταση η Goldair προσφέρει εκπτώσεις στην εξυπηρέτηση των αεροσκαφών κάνοντας τους προορισμούς αυτούς πιο ελκυστικούς για τις αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες μεταφέρουν τον κύριο όγκο τουριστών προς την χώρα μας. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε άμεση ανταπόκριση και ενδιαφέρον. 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή ο κ. Καλλίνικος \”Αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο, και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι ( επιχειρήσεις, τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και κυβέρνηση) για ανάπτυξη του τουρισμού, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η αύξηση των ήδη υπαρχόντων αεροπορικών συνδέσεων της Ελλάδας με το εξωτερικό και η έναρξη νέων.
Η εταιρείας μας επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή ακόμα πιο ενεργά και συντονισμένα στα 25 Ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια που δραστηριοποιείται.
Συγκεκριμένα αποφάσισε να προσφέρει:
• Εκπτώσεις στις τιμές handling, οι οποίες θα είναι μεγαλύτερες για τις νέες συνδέσεις και ακόμα μεγαλύτερες για τις νέες πτήσεις εκτός 
τουριστικής περιόδου αιχμής ( Οκτώβριος– Μάιος).
• Ειδικές υπηρεσίες προς οικογένειες (με μικρά παιδιά 4-10ετών), άτομα τρίτης ηλικίας καθώς και προς επιβάτες με ειδικές ανάγκες.
• Ποικίλες μορφές υποδοχής των επιβατών κατά την άφιξη που θα αναδεικνύουν την Ελληνική φιλοξενία, τα τοπικά προϊόντα και την στροφή του τουρισμού μας προς ποιοτικότερες εκδοχές\”.
Και καταλήγει: \” Την προσφορά μας αυτή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στις επαφές που κάνετε για την προώθηση της περιοχής σας ως τουριστικού προορισμού (με αεροπορικές εταιρείες, tour operators, σε έντυπα που εκδίδετε, σε τουριστικές εκθέσεις που πιθανόν επισκέπτεστε κ.λπ.)\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook