Η απόσυρση της τροπολογίας για το γένος στις στρατιωτικές σχολές προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος επιτέθηκε με οξείς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασιδιάρης είπε μεταξύ άλλων ότι \’\’Ο πρωθυπουργός άγεται και φέρεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Συγκεκριμένα στην παρούσα περίπτωση ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε με τον κ. Σαμαρά και του ζήτησε να κάνει πίσω γιατί έχει συνέδριο το ΠΑΣΟΚ και θέλει να κάνει τον προοδευτικό\’\’.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: \’\’Εξευτελίζονται οι ένοπλες δυνάμεις από ανθρώπους που υπήρξαν λουφαδόροι, όπως ο πρωθυπουργός που πλήρωσε 21 μήνες στρατιωτικής θητείας και ο κ Βενιζέλος που ήταν Ι3 για παχυσαρκία και εξαγόρασε 9 μήνες\’\’.

Τεράστια κωλοτούμπα και άτακτη υποχώρηση Σαμαρά

Δια στόματος Τραγάκη η τραγική συγκυβέρνηση προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με τον ισχυρισμό ότι το θέμα της τροπολογίας θα εξετασθεί την επόμενη εβδομάδα.

Στην πραγματικότητα ο Σαμαράς πανικόβλητος ύστερα από επικοινωνία του με τον Βενιζέλο αλλά και από το γενικότερο επικριτικό κλίμα από ΔΗΜΑΡ, ΜΜΕ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις επιδόθηκε στις αγαπημένες του κωλοτούμπες και εντός ολίγων ωρών απέσυρε την επίμαχη τροπολογία.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής, που κατήγγειλε την συγκυβέρνηση ότι εξευτελίζει τους θεσμούς και το Στράτευμα.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook