Εξιχνιάστηκε σήμερα μετά από εκτεταμένες έρευνες υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε την 04.02.2005 σε βάρος ενός 38χρονου βενζινοπώλη στην Ιεράπετρα ενώ συνελήφθη ένας 32χρονος, κατόπιν εκδόσεως εντάλματος σύλληψης

Στο πλαίσιο της συμπληρωματικής προανάκρισης που διενεργήθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι δράστες της ανθρωποκτονίας, που είχε διαπραχθεί την 04.02.2005, σε βάρος 38χρονου ημεδαπού στην Ιεράπετρα Λασιθίου, είναι δύο άντρες ηλικίας 36 και 32 ετών.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 04.02.2005 στο 4ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Ιεράπετρας – Παχιάς Άμμου, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο εκμεταλλευόταν ο 38χρονος, με σκοπό τη ληστεία και τον πυροβόλησαν, με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Σε βάρος του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου και συνελήφθη, χθες, όπου με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση του, ενώ για τον 36χρονο δεν ασκήθηκε δίωξη καθόσον έχει αποβιώσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook