Εκστρατεία μέσω του διαδικτύου ξεκίνησε μια αδελφότητα σε ένα κολέγιο της Μασαχουσέτης προκειμένου να χρηματοδοτήσει ένα από τα μέλη της για να υποβληθεί σε μερική επέμβαση αλλαγής φύλου, ανακοίνωσε χθες στέλεχος του κολεγίου.

Ο 20χρονος Ντόνι Κόλινς, δευτεροετής φοιτητής στο Κολέγιο Έμερσον της Βοστόνης, γεννήθηκε γυναίκα αλλά ζει ως άνδρας από τα 17 του χρόνια, δήλωσε ο Τζέισον Μέγιερ, διευθυντής φοιτητικών δραστηριοτήτων.

Ο Κόλινς, φοιτητής του τμήματος οπτικοακουστικών μέσων, ζήτησε στις αρχές του χρόνου από την αδελφότητα «ΦΑΤ» να βοηθήσει στη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για να αφαιρέσει το στήθος του, διπλή μαστεκτομή, γιατί η ασφάλειά του δεν κάλυπτε το κόστος, είπε ο Μέγιερ.

Τα μέλη της αδελφότητας συμφώνησαν και ξεκίνησαν μία εκστρατεία στο Διαδίκτυο για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων 8.000 δολαρίων. Ο Κόλινς γεννήθηκε, και ακόμη είναι έτσι, με γυναικεία γεννητικά όργανα, αλλά συστήνεται ως άνδρας, σύμφωνα με τον Μέγιερ. Δεν έχει υποβληθεί σε άλλες επεμβάσεις που συνδέονται με την αλλαγή φύλου.


newsbeast.gr