Ο Μανώλης Μπαρμπόπουλος συνεχίζει από τη θέση του προέδρου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (27/02) το βράδυ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΙΟΧ:

Ένα νέο, πιο ενισχυμένο Διοικητικό Συμβούλιο προκύπτει για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων μετά τη διενέργεια των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (27/2) το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χ. στο Νεώριο Μόρο. Μάλιστα, μετά την ανάδειξη του 9μελούς σχήματος, η νέα Διοίκηση συστάθηκε σε σώμα και διαχωρίστηκαν οι αρμοδιότητες.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Μανώλης Μπαρμπόπουλος συνεχίζοντας έτσι για μία ακόμα διετία τη θητεία του ως επικεφαλής του Συμβουλίου, έχοντας δίπλα του την αμέριστη συμπαράσταση οκτώ ακόμη ατόμων, με τον Λευτέρη Γαλαζούλα να είναι το καινούργιο που προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες και ο ρόλος του οποίου θα είναι έφορος υλικού.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Ι.Ο. Χανίων είναι η εξής:

Πρόεδρος: Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλος

Αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Μπενιουδάκης

Γενικός Γραμματέας: Αναστάσιος Νικολάου

Ταμίας: Γεώργιος Κανελάκης

Έφορος Τριγώνου: Βασίλειος Κοζωνάκης

Έφορος Ανοικτής Θάλασσας: Γρηγόρης Κνιθάκης

Έφορος Εκπαίδευσης: Ιάκωβος Τριπολιτάκης

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Στέλλα κουτσουπάκη

Έφορος Υλικού: Ελευθέριος Γαλαζούλας

Πριν από τη διαδικασία των εκλογών, προηγήθηκε η τακτική γενική συνέλευση, η οποία έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τα μέλη του Ι.Ο.Χ. να δίνουν μαζικά το παρών και μεταξύ άλλων να εκφράζουν τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους.

\"Mparmpopoulos\"

Όπως σημειώνει ο κύριος Μπαρμπόπουλος: «Νομίζω ότι ήταν μία εξαιρετική γενική συνέλευση. Η κριτική γίνεται πάντοτε προς την κατεύθυνση να συμβάλλει θετικά για τον Όμιλο και είναι καλοδεχούμενη. Ο Όμιλος συνεχίζει και προχωρά το έργο του και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε πράγματα που δεν μπορέσαμε στην προηγούμενη θητεία μας σαν Δ.Σ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις που αφορούν το οργανωτικό κομμάτι, το οποίο θα το βελτιώσουμε κατά το δυνατόν. Επίσης, οι ιστιοπλοϊκοί στόχοι, θέλουμε να τους κάνουμε πραγματικότητα χωρίς υπερφίαλες δηλώσεις».

\"Nikolaou\"

Από την πλευρά του, ο Τάσος Νικολάου, που παραμένει με το ρόλο του γεν. γραμματέα στον Όμιλο, δηλώνει: «Σε έναν Όμιλο, το πιο ζωντανό κομμάτι του, είναι να συμμετέχουν τα μέλη του στις διαδικασίες. Πιο κορυφαία διαδικασία, μετά τους αγώνες και την αθλητική δραστηριότητα, είναι ο απολογισμός και η εμπιστοσύνη σε άτομα τα οποία θέλουν να προχωρήσουν τον Όμιλο παραπέρα. Μετά από πολλή σκέψη, κατέβηκα στις εκλογές. Ελπίζω ότι η επόμενη διετία για τον Όμιλο θα είναι εποικοδομητική και εύχομαι στο καινούργιο Δ.Σ. κάθε επιτυχία στους στόχους του».

Όσον αφορά δε τους στόχους, σημειώνει: «Μία από τις προτεραιότητες του νέου Δ.Σ. είναι η οργάνωση σε μηχανογραφικό επίπεδο για να μπορεί ο Όμιλος να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τα μέλη του. Σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι η τήρηση του προγράμματος και τα μεγάλα ιστιοπλοϊκά γεγονότα στην ανοικτή θάλασσα. Για το Τρίγωνο, προέχει κατά την άποψή μου, η καλύτερη εκπροσώπηση του Ομίλου στο πανελλήνιο και στα περιφερειακά και η ανάδειξη των παιδιών μας στην πρώτη δεκάδα».  

\"Frantzeskakis\"

Τέλος, μία από τις αποχωρήσεις που υπήρξαν, αφορούσαν τον Στέλιο Φραντζεσκάκη, εκ των ιδρυτικών στελεχών του Ομίλου και ο οποίος τα τελευταία χρόνια συμμετείχε ανελλιπώς στη διοίκηση. Εντούτοις, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, δηλώνοντας πολύ συγκινημένος. «Στον Όμιλο θα έχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές…», τονίζει ο κ. Φραντζεσκάκης, για να συνεχίσει: «Όλοι εξάλλου είμαστε εθελοντές. Από τις σημαντικότερες ήταν σίγουρα όταν εγκατασταθήκαμε σε αυτό τον υπέροχο χώρο. Θυμάμαι τις πρωτοβουλίες που είχαν υπάρξει τότε από τον Όμιλο και τονίζω ιδιαιτέρως από τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο. Οι περισσότεροι δεν το πιστεύαμε όταν είχε αποφασιστεί η ανακαίνιση αυτού του χώρου αλλά όταν έφτασε η στιγμή να μπούμε μέσα και να καμαρώνουμε αυτό το κτίριο, νιώσαμε υπέροχα… Αυτός ο χώρος πρέπει το νέο Δ.Σ. να τον διαχειριστεί με ευλάβεια, διότι έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Χανιωτών αλλά και χιλιάδων επισκεπτών που έρχονται κάθε χρόνο στην όμορφη πόλη μας. Θα περάσουν και θα τον θαυμάσουν. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να ακολουθήσουν και τα άλλα Νεώρια, να γίνουν κάτι σαν αυτό». 

Δείτε φωτογραφίες από τη Γ.Σ.:
\"IMG_3007\"

\"IMG_3008\"

\"IMG_3010\"

\"IMG_3013\"

\"IMG_3018\"

\"IMG_3022\"

\"IMG_3023\"
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook