Ο Πλατανιάς αφήνει πίσω του το άτυχο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και στρέφει την προσοχή του στο σπουδαίο ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Οι Φαίακες το Σάββατο (02/03, 17.15) στην έδρα τους παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην υπόθεση παραμονής απέναντι στη χανιώτικη ομάδα, που προέρχεται από τρεις σερί νίκες για το πρωτάθλημα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Ποτουρίδη, Αγκιλέρα, που αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στον αγώνα της Τετάρτης (27/02).

Ο 60χρονος προπονητής περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των Μπέλιτς, Κανακούδη, ενώ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τους Κάλαϊτζιτς, Μαραγκουδάκη.

Το θετικό από την αναμέτρηση με τον Αστέρα για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ότι «κέρδισαν» κάποιους παίκτες που έδειξαν ότι μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς ο προπονητής τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι Γιώργος Γιακουμάκης και Μαρσέλο Λαμπάρθε. Ο 19χρονος επιθετικός τα… έβαλε σε πολλές φάσεις με τον θηριώδη Σανκαρέ και τα πήγε περίφημα και έδειξε ότι αν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο θα αποτελέσει μια σημαντική λύση για την επίθεση. Το μόνο που –για την ώρα- του λείπει είναι το γκολ. Για τον Βραζιλιάνο ήταν το πρώτο του ματς με τη φανέλα του Πλατανιά και το ντεμπούτο του μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό. Στο α’ μέρος κυρίως βοήθησε τόσο στον οργανωτικό τομέα –από τα πόδια του βγήκε η καλή σέντρα στην ευκαιρία του Γιακουμάκη στο 18’- όσο και στον ανασταλτικό, ενώ στο δεύτερο φάνηκε να μένει από δυνάμεις λόγω και της αγωνιστικής απραξίας.

Θετικός κάτω από την εστία ήταν και ο Γιώργος Λαζαρίδης, που έπαιξε μετά από καιρό και το μοναδικό του λάθος –άστοχη έξοδος στο 30’- φρόντισε να το διορθώσει άμεσα με την απόκρουση στο πλασέ του Λένσε.

Αντίθετα απογοητευτική ήταν για μια ακόμα φορά η εμφάνιση του Τσιντί Ονιέμα, που για την ώρα δεν έχει δικαιολογήσει τον \”ντόρο\” που έγινε για την απόκτησή του.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook