Πριν ακόμα ξεπεραστεί το σοκ από τη στυγερή δολοφονία του 36χρονου από τον 23χρονο φίλο του, το περασμένο Σάββατο στα Νταμάρια Ηρακλείου (δείτε εδώ), η αυλαία του τραγικού συμβάντος ξανανοίγει με μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ο 36χρονος που υπενθυμίζεται ότι ήταν τοξικομανής, συμμετείχε στη δολοφονία ενός 38χρονου βενζινοπώλη που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2005, υπόθεση που οδηγήθηκε σε εξιχνίαση (δείτε εδώ) ύστερα από τις έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του ίδιου του δράστη.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες αφότου ο 36χρονος βρέθηκε νεκρός σε παλιό παράπηγμα στα Νταμάρια, ο άνθρωπος που τον είχε δολοφονήσει, ο 23χρονος φίλος του, επίσης τοξικομανής, αυτοκτόνησε μην αντέχοντας τις τύψεις και το πτώμα του βρέθηκε στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου από μια καθαρίστρια (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr κατά τη διάρκεια της προανάκρισης για την υπόθεση αυτή οι αστυνομικές αρχές, που είχαν γενετικό υλικό στη διάθεσή τους από το θύμα, οδηγήθηκαν στην ταυτοποίηση του δράστη που σκότωσε με καραμπίνα τον 38χρονο βενζινοπώλη.

Όπως διαπιστώθηκε ο 36χρονος ήταν ένας εκ των δύο δράστών σε ένα έγκλημα που παρέμενε ανεξιχνίαστο για 8 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της συμπληρωματικής προανάκρισης που διενεργήθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι μαζί με τον 36χρονο δράστης της ανθρωποκτονίας, ήταν ένας ακόμη 32χρονος ο οποίος συνελλήφθη την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook