Λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 8 έως 13 βαθμούς, με τις μέγιστες στα νότια να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες και στα ορεινά από 0 έως 11 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με σταδιακή μικρή εξασθένηση.

ΧΑΝΙΑ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 2/3, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 2/3, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Σάββατο 2/3, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Σάββατο 2/3, προβλέπεται αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook