Ενα περίεργο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φλόριντα των ΗΠΑ όπου ένας άνδρας φέρεται πως έχασε τη ζωή του όταν άνοιξε αιφνιδίως μια τεράστια τρύπα στο σημείο που βρισκόταν το υπνοδωμάτιό του και τον ρούφηξε παρασύροντάς τον στο βάθος της γης.

Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό, το οποίο σχολιάστηκε από πολλά αμερικανικά δίκτυα πληροφόρησης, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς σήμερα Παρασκευή στο Μπράντον, στα προάστια της Τάμπα.

Οι αρχές, οι οποίες εκλήθησαν στον τόπο του δυστυχήματος, βρήκαν όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μια τεράστια τρύπα, η οποία δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό μέρος του σπιτιού, και δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με το θύμα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των πυροσβεστών της κομητείας του Χίλσμπορο ο άνδρας ηλικίας 36 ετών φέρεται να είναι νεκρός, καθώς δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως είναι ακόμη ζωντανός.

Ο άνδρας φώναξε ζητώντας βοήθεια από τον αδελφό του την ώρα που άνοιγε η τρύπα κάτω από το κρεβάτι του, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τον βγάλει. Πέντε ενήλικες και ένα παιδί δύο ετών βρισκόντουσαν στο σπίτι όταν σημειώθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με την Νταμίκο.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η τεράστια αυτή τρύπα, η οποία μπορεί να έχει έως και 30 μέτρα διάμετρο και 15 μέτρα βάθος, αλλά δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό του σπιτιού καθώς καλύφθηκε από ένα στρώμα εδάφους, θα μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο το σπίτι.

Οι αρχές, οι οποίες διευκρίνισαν ότι η τρύπα προκλήθηκε από εδαφολογικά αίτια, απομάκρυναν από τα σπίτια τους περίοικους, ενώ τονίζουν ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να συνεχίσουν την επιχείρηση διάσωσης, καθώς η τρύπα συνεχίζει να εξαπλώνεται, να βαθαίνει και ενδέχεται να καταπιεί ολόκληρο το σπίτι.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook