Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση η 22χρονη από την Ρωσία, η οποία πυροβολήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4/4.

Η 22χρονη, μητέρα ενός βρέφους δύο μηνών, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο φέροντας ένα σοβαρό τραύμα μεταξύ της κοιλιακής χώρας και του ισχύου και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η 22χρονη βρισκόταν στο σπίτι της στην συνοικία των Λενταριανών Χανίων, μαζί με τον 28χρονο Χανιώτη σύζυγό της και τον αδελφό του.

Κάποια στιγμή το ζευγάρι τσακώθηκε και άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 28χρονος την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο αδελφός του που ήταν παρών στο επεισόδιο, πήρε αμέσως την αιμόφυρτη κοπέλα και τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Νοσοκομείο Χανίων.

Μέχρι και το πρωί της Τρίτης 5/4 οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν τον 28χρονο φερόμενο ως δράστη  αν και αναμένεται πως θα παραδοθεί μόνος του μετά την παρέλευση του αυτοφώρου.

Flashnews.gr/Αλέξης Μάνεσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook