Βίαιη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από ένα νοσοκομείο στο Νέο Δελχί όταν έγινε γνωστό ότι ένα κοριτσάκι 7 ετών δέχθηκε χθες σεξουαλική επίθεση στο σχολείο του.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε την Πέμπτη στο σχολείο του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σαντζάι Γκάντι, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι υπέστη σεξουαλική επίθεση, γράφουν οι Τάιμς της Ινδίας. Το κορίτσι πήρε αργότερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

\”Το θύμα βιάστηκε από έναν άνδρα μέσα στο σχολείο του χθες. Ερευνούμε την υπόθεση. Ανακρίνουμε τους άνδρες του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων των δασκάλων και ενός φρουρού\”, προσθέτει η εφημερίδα, επικαλούμενη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Περίπου 300 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο και πετούσαν πέτρες σε οχήματα, κατηγορώντας την αστυνομία για ανεπαρκή άσκηση καθηκόντων επειδή δεν έχει συλλάβει ακόμη τον ένοχο, μετέδωσε το δίκτυο NDTV.

Η οργή του κόσμου για την έλλειψη ασφάλειας για τις γυναίκες, η ανεπαρκής νομοθεσία για τα εγκλήματα που διαπράττονται κατά των γυναικών και η κακή αστυνόμευση πυροδότησε άνευ προηγουμένου διαδηλώσεις σε όλη την Ινδία τον περασμένο Δεκέμβριο μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας στην ινδική πρωτεύουσα, η οποία υπέκυψε στα τέλη του ιδίου μήνα στα τραύματα που υπέστη από την επίθεση που δέχθηκε.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook