Με προβλήματα θα παραταχθεί στην Κέρκυρα ο Πλατανιάς, που στοχεύει ωστόσο στο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα του δώσει σιγουριά για την παραμονή του στη Super League.

Το «σοκ» ήταν ισχυρό με τον τραυματισμό του πιο φορμαρισμένου παίκτη των «ερυθρολεύκων», Ναζλίδη, ενώ σημαντικές είναι και οι απουσίες των τιμωρημένων Ποτουρίδη, Αγκιλέρα.

Στον αντίποδα επανέρχονται οι Κανακούδης, Μπέλιτς, Κάλαϊτζιτς, Μαραγκουδάκης (οι δυο τελευταίοι απουσίαζαν από το ματς Κυπέλλου λόγω ενοχλήσεων).

Στο κέντρο της άμυνας δεν αποκλείεται ο Άγγελος Αναστασιάδης να χρησιμοποιήσει τον Τέτε δίπλα στο Δημήτρη, ενώ υπάρχει και η λύση του Στόλερ.

Στην αποστολή της χανιώτικης ομάδας βρίσκονται οι Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Στόλερ, Τέτε, Τσιντί.

Από την άλλη η Κέρκυρα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα –πλην του τραυματία Ζουμπουλάκη- με τον Γιάννη Παπακώστα να έχει επιλέξει στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αναστασόπουλο, Στρατηλάτη, Αγρίτη, Βενέτη, Πετρούση, Λεόν, Έντερ, Μπουκουβάλα, Γιάντση, Ηλιάδη, Κρητικό, Τσοκάνη, Κυβελίδη, Σταμογιάννο, Γκέσιο, Αθανασίου, Βασιλόγιαννη, Σίμωση, Τσουμάνη, Αρμένη.

Ρέφερι της αναμέτρησης (02/03, 17.15-novasports1) θα είναι ο Χρήστος Καλογερόπουλος, που είχε διευθύνει και την πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δυο ομάδων, πέρσι για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου οι «Φαίακες» είχαν επικρατήσει στο Μάλεμε με 3-0.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook