Στη γυναίκα του που είναι έγκυος αφιέρωσε τα δυο γκολ κόντρα στον Πλατανιά ο Λεωνίδας Κυβελίδης.

Ο επιθετικός της Κέρκυρας υποστήριξε ότι το παιχνίδι το πήρε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη nova:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα τα δύο γκολ αλλά μεγαλύτερη σημασία που κέρδισε η ομάδα. Πιστεύω ότι κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Το δείξαμε από την αρχή. Παρόλα αυτά, στο τέλος υποχωρήσαμε λίγο. Ευτυχώς κερδίσαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τελευταία στιγμή.

Ερχόμενος στην Κέρκυρα το Γενάρη ήξερα ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Γι’ αυτό άλλωστε ήρθα, για να βοηθήσω. Αν δεν πίστευα στην σωτηρία δεν θα ερχόμουν καθόλου. Το δείχνουμε όλα τα παιδιά πως θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία, παρότι μερικοί μας έχουν ξεγραμμένους. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια. Θα παλέψουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πέτυχα δύο γκολ και η ομάδα κέρδισε. Με τον Άρη είχα πετύχει πάλι δύο γκολ αλλά η ομάδα δεν είχε κερδίσει. Το πιο σημαντικό είναι πάντα να κερδίζει η ομάδα, να σωθούμε και να ‘μαστε στο τέλος όλοι χαρούμενοι.

 Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον  Παναθηναϊκό. Σίγουρα και το ματς με τον  Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Όπως δείξαμε σήμερα, είμαστε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αφιερώνω τα γκολ στην οικογένειά μου που με στηρίζει και στη γυναίκα μου που είναι έγκυος».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook