Θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει η ΔΗ.ΜΑΡ την σύσταση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ και ζητά την ψήφιση του σχετικού νόμου  από την Βουλή των Ελλήνων το γρηγορότερο.

Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική της ανακοίνωση η Ν.Ε της Δημοκρατικής Αριστεράς, επισημαίνοντας παράλληλα ότι \”η σύσταση του ΟΑΚ ΑΕ με έδρα τα Χανιά είναι ένα μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση του Συγκρητισμού.\”

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Η ΝΕ Χανίων της ΔΗΜΑΡ θεωρεί θετική εξέλιξη την σύσταση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ και ζητά την ψήφιση του σχετικού νόμου  από την Βουλή των Ελλήνων το γρηγορότερο, ζητά ακόμη την άμεση έναρξη λειτουργίας του.

Τα προβλήματα που αφορούν στις υποδομές και μελέτες στην Κρήτη, λιμνάζουν χρόνια τώρα και οξύνουν τα προβλήματα ανάπτυξης και ποιότητας ζωής., ας μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για την Κρήτη.

Συγχρόνως επισημαίνεται ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης του νόμου με αύξηση της συμμετοχής της ΤΑ Α και Β βαθμού στην διοίκηση της εταιρείας και καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ΝΕ θεωρεί θετικό το γεγονός ότι εξασφαλίζονται με τον καλύτερο τρόπο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΔΥΚ και τον ΟΑΝΑΚ καθώς και η συνέχιση του έργου των δύο οργανισμών.

Η σύσταση του ΟΑΚ ΑΕ με έδρα τα Χανιά είναι ένα μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση του Συγκρητισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook