«Ο καταμερισμός δουλειάς στο ΚΚΕ δεν είναι θέμα ατομικής βούλησης» απαντά η Αλέκα Παπαρήγα σε ερώτηση της Καθημερινής της Κυριακής αν θα ήθελε να είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και γραμματέας του κόμματος, παραπέμποντας στις αποφάσεις του συνεδρίου.

«Το κόμμα έχει συλλογικές διαδικασίες, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται όλα τα όργανα και το συνέδριο είναι αυτό που θα καθορίσει τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής» προσθέτει η Αλέκα Παπαρήγα.

Η γγ του ΚΚΕ εξαπολύει βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, οποίος «δίνοντας εξετάσεις ως επίδοξος διαχειριστής της καπιταλιστικής οικονομίας και της βαθιάς κρίσης, είναι υποχρεωμένος να προσαρμόζεται στους νόμους και τις ανάγκες αυτής της οικονομίας, που είναι ασυμβίβαστες με τις ανάγκες των εργαζομένων».

«Το αποδεικνύει ο ίδιος με την εγκατάλειψη θέσεων, όπως πρόσφατα η αποκατάσταση των συντάξεων και των μισθών με ένα άρθρο, ή η κατάργηση του χαρατσιού» προσθέτει η κ. Παπαρήγα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενη δε στη λειτουργία του Κοινοβουλίου, η ίδια αναφέρει: «Όταν πρέπει να περάσει διά πυρός και σιδήρου μία αντιλαϊκή πολιτική, αυτό θα εκφρασθεί και στην πιο αντιδραστική λειτουργία των αστικών θεσμών».

«Σε αυτές τις συνθήκες και το Κοινοβούλιο χάνει την οποία δημοκρατικοφάνεια έχει και φανερώνει τον πραγματικό του χαρακτήρα, ως χώρος επικύρωσης αποφάσεων που παίρνονται αλλού» συμπληρώνει η γγ του ΚΚΕ.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook