Σήμερα Δευτέρα 04 Μαρτίου ώρα 17:00 στην αίθουσα Καστελάκη, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, και στο πλαίσιο του Β΄κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της επικοινωνίας: γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι δεν γεννιέσαι»,ο κ. Άκης Αγγελάκης, εκδότης, συγγραφέας & σύμβουλος επιχειρήσεων, θα δώσει διάλεξη με θέμα: \”Βασικές αρχές διεκδικητικής συμπεριφοράς & αποτελεσματικής επικοινωνίας\”.
Ο σχεδιασμός του προγράμματος του παραπάνω κύκλου έγινε με την συνεργασία του Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου, Καθηγητή στη Σχολή του ΑΝΤ1, & του London Centre Managment και Σύμβουλο ΜΜΕ.
Στο πλαίσιο αυτού του κύκλου οι σπουδαστές θα διαμορφώσουν μια πλήρη εικόνα των διαστάσεων του όρου Επικοινωνία σε όλες τις πτυχές της. 
Θα μάθουν πώς να κτίσουν την αυτοπεποίθηση τους, πώς να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους και να δυναμώσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους, και τελικά να εντοπίσουν τις αδυναμίες τους και να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία στο πεδίο της επικοινωνίας, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητα τους και διασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook