Ξέχασε τη τσάντα του στο πεζοδρόμιο, του την έκλεψαν αλλά η κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας πρόδωσε τους δράστες που μετά από 1 ημέρα βρέθηκαν τετ α τετ με το θύμα τους.

Το τραγελαφικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Ηράκλειο και οριστικό τέλος το απόγευμα της Δευτέρας οπότε και συνελήφθησαν οι δύο νεαροί, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος ηλικίας 16 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον καταγγέλλον περίπου στις 4 το απόγευμα της Κυριακής, κατά την επιστροφή του στο σπίτι του, άφησε προσωρινά στο πεζοδρόμιο μπροστά από τη κύρια είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε, μία πλαστική τσάντα που περιείχε διάφορα είδη ρουχισμού και το πορτοφόλι του.

Αφηρημένος μπήκε στο σπίτι του αλλά ξέχασε τη τσάντα στο σημείο που την είχε αρχικά τοποθετήσει για να ανοίξει την πόρτα της πολυκατοικίας.

Μια ώρα μετά δύο αλλοδαποί, ηλικίας 35 και 16 ετών αντίστοιχα που περνούσαν από το σημείο, αντιλαμβανόμενοι την τσάντα στο πεζοδρόμιο, δεν \”έχασαν την ευκαιρία\” και ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από αυτή το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 800ευρώ, το διαβατήριο του και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο αφηρημένος άντρας κατέβηκε αργότερα στην είσοδο της πολυκατοικίας, αναζήτησε τη τσάντα του και όταν διαπίστωσε ότι λείπει, έψαξε από τη κάμερα παρακολούθησης που διέθετε το κτήριο για τους πιθανούς δράστες.

Η ιστορία είχε ιδιαίτερα ενδιαφέρον την επόμενη ημέρα καθώς οι δύο δράστες έκαναν το λάθος και πέρασαν κοντά από τον \”τόπο\” του εγκλήματος, οπότε και βρέθηκαν τετ – α – τετ με το θύμα τους που τους αναγνώρισε.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία η οποία αντέδρασε άμεσα και συνέλαβε τους δύο δράστες οι οποίοι και ομολόγησαν την πράξη τους.

Τα 800ευρώ της ληστείας επεστράφησαν στο κάτοχό τους ενώ οι δύο δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook